Hillmars ledarskap

Hållbart ledarskap – så här tänker vi!

Det mesta vi tänker och reflekterar över vad gäller ledarskap hittar du på vår blogg.

En stor och viktig del för välmående i livet är att finna helheten och delarna vad gäller mental och fysisk balans – både kropp och knopp behöver stimulans.

Att leda i den kontinuerliga strömmen av förändringar på ett strukturerat, tryggt och framgångsrikt sätt möjliggör att ledsaga individer, grupper och organisationer från nuläget till ett önskvärt framtida läge. Förändringsarbetets innebörd beror så klart på dess bransch – Arbetar du med förändringsarbete i en roll som pedagog i skola, chef på ett företag, ledare i en kommun, ledare inom hälsa och vård med exempelvis fysioterapi, läkarvård, mödravård ser så klart din kunskap, strategi, modell, metod och handgrepp olika ut, men allt arbete är förändringsarbete!

Vi är övertygade att det förändringsarbetet som får bästa resultatet utförs där det finns ett systemiskt tillvägagångssätt (att se ett problem i sitt helhetsperspektiv och samtidigt vara uppmärksam på delarna). Sen handlar det om att det finns ett stort mått flexibilitet att välja rätt redskap och handgrepp unikt för uppdraget.

IMG_9357

Företagstjänster

Hämta produktblad här! 

  • Dela gärna!