Om oss

Hillmar, startade vi 2014 efter att ha samlat ihop vår gemensamma erfarenhet av arbetsliv, ledarskap, klokskap och galenskap. Vi har arbetat tillsammans i flera organisationer, utvecklat och utvecklats sedan tidigt 90-tal. Med rötterna i IT-branschen har vi jobbat i en bransch som ökat sin förändringstakt för varje år, vinna eller försvinna – förändra eller föråldras.

Vi arbetar i samarbete med andra duktiga individer och organisationer. Vi har ett stort nätverk av väldigt duktiga experter och specialister som vi tar hjälp av för att leverera rätt lösning för aktuell utmaning. Vi arbetar från tid till annan i styrelser och i advisory boards.

ApelsinKlipp1

Teamet Hillmar

Då det alltid är svårt att skriv om sig själv så väljer vi att här skriva kort om varandra så du ska få en bild om vilka vi är.

Maria Lennman

Maria gjorde tidigt valet i sin karriär att våga utmana sig själv och andra inom IT branschen. Med sin stora energi och passion för att alltid prestera bra resultat fick Maria snart möjligheten att ta ansvar i chefspositioner. Det var just denna vinnarskalle, ständiga förmåga att leverera och inspirera sina medarbetare som slutligen gav henne posten VD i bolaget. Maria har gått från klarhet till klarhet, både inom och utanför arbetslivet, och fortsätter ständigt sin utveckling.

I egenskap av utbildad kommunikolog ser Maria vilka nycklar och verktyg som är mest effektiva för att uppnå förändring och framgång i varje unik situation och struktur. Detta kombinerat med höga ambitioner och ett enormt mod att alltid tackla nya uppgifter driver henne över mållinjen på en riktigt bra tid – precis som när hon sprang Stockholm Marathon!

Maria arbetar idag som förändringsledare och hjälper företag och organisationer att lyckas med uppsatt förändringsarbete och få med sig såväl ledare, medarbetare och kunder. Att utbilda och  inspirera i förändringsarbete är för Maria en krydda i hennes arbete.

Att arbeta med Maria är otroligt lärorikt och framför allt riktigt roligt – hon vet verkligen vart skåpet ska stå.

Hillevi Anderkrans

Hillevi är med sitt coachande ledarskap en framgångsrik chef. Idag arbetar hon på Microsoft som leveranschef sedan 2009. Hennes styrka är envishet, lugn, strategi och processfokus. En extremt omtyckt chef och många duktiga medarbetare har följt henne från tidigare arbetsplatser. Hillevi är bland annat certifierad hos Prosci (www.prosci.com) som förändringsledare.

Hillevi har alltid haft ett stort intresse i friluftsliv på tur, utför, klättrande, skärgården och i skogen. Med familjen har hon besökt världens alla hörn och ”trackerskorna” är alltid på – alltid i rörelse!

Det långsamma och meditativa har adderats till hennes intressen de sista 10 åren och har idag blivit den pusselbit som står i fokus på tiden utanför ordinarie arbete. Hillevi blev certifierad utbildare i Yoga under 2014 och driver Hillmars affärsområde Yoga.

Det är grymt att jobba med Hillevi, det finns alltid glädje, klurighet, vidvinklar, precishet och smarthet.

 

  • Dela gärna!